Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Απαράδεκτο

Απαράδεκτο το γεγονός που συνέβει στα πλατό του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο πλατό του πρωινού με τον Γ.Παπαδάκη, πάνω σε μια συζήτηση-διαμάχη που είχαν "ΚΚΕ", "ΣΥΡΙΖΑ"και "Χρύση Αυγή".Ο βουλευτής της "Χρύσης Αυγής" Ηλίας Κασιδιάρης χτύπησε τη Λιάνα Κανέλλη και έριξε νερό στη Ρ.Δούρου. . O  Η. Κασιδιάρης δεν αρκέστηκε μόνο στην λεκτική επίθεση αλλά μας έδειξε και την "δύναμη" που χρησιμοποιεί η "Χρύση Αυγή" σε όσους διαφωνούν μαζί της.
Μπορεί αυτό το γεγονός να μην έχει να κάνει με την τεχνολογία αλλά δεν παύει να μας ενδιαφέρει ενα τέτοιο γεγονός που μας γυρνάει 500 χρόνια πίσω.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Αξιζει να σημειωθει ο,τι η ανάρμοστη και αποτροπαιη συμπεριφορα του Ηλια Κασσιδιαρη πρεπει να απεδειξε σε οσους ψηφισαν Χρυση αυγη ο,τι διεπραξαν ενα μεγαλο σφαλμα γιατι οχι μονο δε θα σωθουμε αλλα τωρα είναι που θα ανοιξουμε την πορτα στην καταπιεση,τη βια και γενικα το φασισμο σε καθημερινη βαση...Παρα την προσπαθεια των μελων της χρυσης αυγης να φανουν πιο διαλλακτικοι και χαμηλων τονων η χθεσινη επιθεση απεδειξε εντελως το αντιθετο...Η αποφαση τωρα ειναι δικη μας,εμεις μπορουμε να επιτρεψουμε η να αποτρεψουμε τετοιεσ εκδηλωσεις βιας..

Δημοσίευση σχολίου